BANNER1-1
BANNER2
BANNER3
WechatIMG1744

babaganus

Colorkem Ltd. minangka perusahaan sing nandur modal mung saka Colorcom Group.Colorcom Group minangka perusahaan global revolusioner khusus ing bisnis internasional, kanthi fasilitas lan operasi ing saindenging jagad.Colorcom Group ngatur lan ngontrol klompok anak perusahaan, ngisinake kompleks kapabilitas ing industri kimia, medis lan farmasi Cina.Colorcom Group tansah kasengsem ing akuisisi manufaktur utawa distributor liyane ing wilayah sing cocog.

maca liyane
Warnacom 01

panasproduk

wartainformasi

  • Produk Anyar N,N-Dimethyldecanamide kanggo ngganti GENAGEN 4296

    Nopember-28-2023

    Colorcom ngluncurake Produk Inovatif N, N-Dimethyldecanamide padha karo GENAGEN 4296 saka Clariant.Produk: N,N-Dimethyldecanamide Nomer CAS: 14433-76-2 Formula molekul: C13H25NO Bobot molekul: 199,33 Appe...

  • Pigmen Organik lan Anorganik

    15-Agustus 2022

    Pigmen utamane saka rong jinis: pigmen organik lan pigmen anorganik.Pigmen nyerep lan nggambarake dawa gelombang cahya tartamtu sing menehi warna.Apa Pigmen Anorganik?Pigmen anorganik digawe saka mineral lan uyah lan adhedhasar oksida, sulfat, sulfida, karbona...

  • Komposisi lan Fungsi Protein Kentang

    15-Agustus 2022

    Indeks karakter protein kentang yaiku werna abu-abu-putih, entheng lan mambu alus, ora ana mambu sing aneh, partikel sing alus lan seragam.Panaliten nuduhake yen protein kentang minangka protein lengkap, dumadi saka 19 asam amino, kanthi jumlah total 42,05%.Komposisi asam amino saka protein kentang ...

maca liyane